Boek je Zomervakantie

ZomerVakantie Boeken.com

Een handig overzicht van reisaanbieders waar je een heerlijke zomervakantie kan boeken.

Zomervakantie Boeken

Het startpunt voor je zomervakantie!

Weet je nog niet waar je heen wil? Op deze website staan idee├źn genoeg. Per onderwerp staan er een aantal reisaanbieders waar je reizen kan boeken.

Hieronder een greep uit de vakantie aanbieders op deze site:

 • Simi Reizen

  Simi Reizen organiseert in alle schoolvakanties actieve vakantiekampen voor kinderen en jongeren tussen de 8 en 22 jaar oud. De vakanties zijn afwisselend, uitdagend en actief. De verschillende vakantiekampen kunnen direct online geboekt worden.

  Bij Simi Reizen heb je voorpret vanaf het moment dat je boekt. Zo krijg je een leuk welkomstpakket en de mogelijkheid deel te nemen aan een spectaculaire openingsweekend, waar je alvast je medereisgenootjes kunt ontmoeten en de kampleiding kunt zien en spreken. Ook krijg je een speciale inlogcode waarmee je op een aparte website kennis kunt maken met je reisgenoten. Op die manier kun je optimaal genieten van je vakantiekamp en wordt het minder spannend om met allemaal vreemden op pad te gaan.

  Ideaal voor kinderen die een leuke zomervakantie willen hebben!

 • Elmar

  Elmar Reizen is een verzamelplaats voor allerlei soorten reizen. Denk aan zonvakanties, verre reizen, auto vakanties, stedentrips etc. Ook heeft Elmar lastminute aanbiedingen.
  De prijzen liggen laag, bij Elmar betaal je niet te veel.
 • Vakantie Friesland

  Zoek je een leuk vakantiehuisje in Friesland? Misschien met eigen Sauna? of aanlegsteiger voor een bootje? Op deze site vindt je een compleet overzicht van mogelijkheden in Friesland. Van simpele vakantie huizen tot vakantie boerderijen en luxe villa's.
 • Hotels de Charme

  Hotels de Charme heeft een aanbod van (luxe) hotels in Europa. De hotels hebben allemaal iets bijzonders, soms kleinschalig, soms landelijk gelegen etc. De hotels zijn met zorg gekozen en zijn ideaal om even zorgeloos te genieten.